PALAUTE

Palautetta opetuksesta/ ohjauksesta

Voit lähettää halutessasi palautetta osoitteeseen: sara.saxholm@gmail.com

” Kiitos, olet ammattitaitoinen ja lempeä laulunopettaja. Sain tunneista valtavasti eväitä jatkoa ajatellen. ”


"TRE on tuonut avun unihäiriöihin ja helpottanut muutenkin traumaperäisen stressihäiriön oireita.Olet lämmin ja empaattinen ihminen. TRE sinun ohjauksessasi on ollut turvallista ja ammattitaitoista. Tila, jossa ohjaus on tapahtunut, on viihtyisä. Voin lämpimästi suositella sinua ohjaamaan TRE-menetelmää.""Lähden tunniltasi kotiin aina hymy huulillani. Jokaisella tunnilla saan onnistumisen kokemuksia. Neuvojasi ja ohjeitasi on helppo noudattaa. Puhumme samaa kieltä. Haastat minua sopivasti mukavuusalueeni ulkopuolelle tekemilläsi kappalevalinnoilla ja ehdotuksilla. Tunnen että minulla on mahdollista kehittyä ja edistyä monipuoliseksi ja taitavaksi laulajaksi. Olet innostava, kannustava ja iloitset kanssani onnistumisestani."


"Olit tunneilla innostava ja kannustava. Sain keinoja, joiden avulla voin kotona harjoitella ja tarkkailla mm.hengitystä ja äänen oikeanlaista käyttöä. Suosittelen lämpimästi."

"Ehdotat minulle lauluja joita en olisi itse uskaltanut edes yrittää, ja löydät keinot auttaa minut yli kiperistä kohdista. Kun töissä ja kotona teen paljon asioita toisia varten niin laulutunneilla sinä olet minua varten ja mietit mitä minä tarvitsen. Se on minulle sielunhoitoa parhaimmillaan. Laulujen treenaaminen on tiukkaa työtä mutta tunneillasi lempeässä ilmapiirissä se on myös mielen lepoa ja palkitsevia onnistumisen kokemuksia. Suosittelen lämpimästi!”


"Pitkän ajan jälkeen laulutuntien parissa ja kyllä kannatti. Saran olemus huokuu lämpöä ja ammattitaito inspiroi. Tunnit ovat olleet rentoja, mutta helpolla ei pääse, vaan töitä oppimisen eteen on Saran tunneilla tehtävä. Parasta on ollut Saran napakka ote opetukseen ja yksilöllisten ominaisuuksien huomiointi. Voin suositella kaikille!”