TIETOA MINUSTA

Hei!

Kiva kun löysit sivuilleni.

Olen kajaanilainen teatterialan freelancer, laulunopettaja sekä TRE- ja joogaohjaaja. 

Laulussa ja sen opetuksessa minua kiehtoo kunkin ihmisen oma ääni, lempeä musiikista nautiskelu.  Yksi iso oivallukseni opettamisesta on, että tehtäväni opettajana on olla turvallinen ja kohtaava hermostojemme tasolla asti. Vain näin oppimista voi tapahtua turvallisesti. Olen opettajana kohtaava ja lempeän jämäkkä ja pyrin aina kohtaamaan oppilaani traumasensitiivisesti. Olen opettanut kaiken ikäisiä ja tasoisia oppilaita koululaisista ikäihmisiin.

TRE®:n pariin löysin vuonna 2015. Epämääräinen "kaikki ei ole nyt hyvin" -fiilis ja laulua haittaavat jännitykset kehossa veivät menetelmän äärelle. Kehomme on niin viisas ja täynnä tietoa eletystä elämästä. TRE-ohjaajaksi valmistuin vuonna 2016. Voit käydä lukemassa lisää menetelmästä täältä.

Joogaa olen rakastanut aina, mutta vasta TRE prosessin käynnistyttyä löysin uskalluksen hakeutua joogaohjaajakoulutukseen. Opiskelin Hatha Flow -joogaohjaajaksi vuonna 2019. Mielenkiintoinen matka joogan polulla on muuttuva ja alati kehittyvä. Onneksi. Ohjattua joogaa tarjoan epäsäännöllisesti. Ilmoitan tunneista ja kursseista facebooksivullani.

Perheeseeni kuuluu puoliso, kolme kouluikäistä lasta ja pikkuinen havannankoira Aamos. 

***

Tunteja voi ostaa itselle tai lahjaksi.

Laulan mielelläni erilaisissa yksityistilaisuuksissa. Työhyvinvointisessioihin TRE ja jooga ovat ihania ja yhdessä laulaminen tekee aina hyvää. Kysy, niin mietitään sopiva kokonaisuus juuri sinun tai ryhmäsi tarpeisiin.

***

Opetan ja ohjaan kauniissa harmonisessa tilassa Kirkkokadulla. Tilaan mahtuu yksilötunnit sekä pienryhmät. Isommille porukoille etsin tilan muualta.

*** 

Lisää esitystaiteeseen liittyvistä töistäni löydät Vaara-kollektiivin sivuilta www.vaarakollektiivi.fi.

Instagramista löydyn nimellä @sarasaxholm ja Facebookista Sara Saxholm: Laulutunnit / TRE-ohjausta / Joogaa.