TIETOA MINUSTA

Hei!

Kiva kun löysit sivuilleni.

Kuva: Selma Saari


Olen kajaanilainen laulunopettaja, teatterialan freelancer sekä TRE- ja joogaohjaaja. 

Laulussa ja sen opetuksessa minua kiehtoo kunkin ihmisen oma ääni, lempeä musiikista nautiskelu. Olen kohtaava ja lempeän jämäkkä opettaja. Pyrin kohtaamaan oppilaani traumasensitiivisesti. Olen opettanut valmistumiseni jälkeen mm. Kainuun Aallon kansalaisopistossa, yksityisoppilaita sekä Nuori teatteri -leirillä.

TRE:n löysin vuonna 2015. Epämääräinen "kaikki ei ole nyt hyvin" -fiilis ja laulua haittaavat jännitykset kehossa veivät tämän uskomattoman menetelmän äärelle. Mm. kaksosraskaus ja hätäsektiot olivat jättäneet kehoni hätätilaan. TRE-ohjaajaksi valmistuin vuonna 2017. Voit käydä lukemassa lisää menetelmästä osoitteessa www.trefinland.fi.

Joogaa olen rakastanut aina, mutta vasta TRE prosessin käynnistyttyä löysin uskalluksen hakeutua joogaohjaajakoulutukseen. Opiskelin Hatha Flow -joogaohjaajaksi vuonna 2019. Jooga on ihana tapa rauhoittua itsen ja kehon äärelle. 

Perheeseeni kuuluu puoliso ja kolme kouluikäistä lasta.

***

Tunteja voi ostaa itselle tai lahjaksi.

Laulan mielelläni häissä tai syntymäpäivillä juuri sen sinun tai teidän lempilaulun. Työhyvinvointisessioihin TRE ja jooga ovat ihania, miksi ei laulaminenkin! Kysy, niin mietitään kiva kokonaisuus juuri sinun tai porukkasi tarpeisiin.

***

Opetan ja ohjaan ihanassa harmonisessa tilassa Kirkkokadulla. Tilaan mahtuu yksilötunnit sekä pienryhmät. Isommille porukoille etsin tilan muualta.

*** 

Lisää esitystaiteeseen liittyvistä töistäni löydät Vaara-kollektiivin sivuilta www.vaarakollektiivi.fi.

Instagramista löydyn nimellä @sarasaxholm ja Facebookista Sara Saxholm: Laulutunnit / TRE-ohjausta / Joogaa.