TIETOA MINUSTA

Hei!

Kiva kun löysit sivuilleni.


Olen kajaanilainen laulunopettaja, teatterialan freelancer sekä TRE- ja joogaohjaaja. 

Laulussa ja sen opetuksessa minua kiehtoo kunkin ihmisen oma ääni, lempeä musiikista nautiskelu.  Yksi iso oivallukseni opettamisesta on, että tehtäväni opettajana on olla turvallinen ja kohtaava hermostojemme tasolla asti. Vain näin oppimista voi tapahtua turvallisesti. Olen opettajana kohtaava ja lempeän jämäkkä ja pyrin aina kohtaamaan oppilaani traumasensitiivisesti.

Olen opettanut kaiken ikäisiä ja tasoisia oppilaita koululaisista ikäihmisiin.

TRE:n löysin vuonna 2015. Epämääräinen "kaikki ei ole nyt hyvin" -fiilis ja laulua haittaavat jännitykset kehossa veivät menetelmän äärelle. Mm. kaksosraskaus ja hätäsektiot olivat jättäneet kehoni hätätilaan. TRE-ohjaajaksi valmistuin vuonna 2017. Voit käydä lukemassa lisää menetelmästä osoitteessa www.trefinland.fi.

Joogaa olen rakastanut aina, mutta vasta TRE prosessin käynnistyttyä löysin uskalluksen hakeutua joogaohjaajakoulutukseen. Opiskelin Hatha Flow -joogaohjaajaksi vuonna 2019. Mielenkiintoinen matka joogan polulla on muuttuva ja alati kehittyvä. Onneksi.

Perheeseeni kuuluu puoliso, kolme kouluikäistä lasta ja pikkuinen havannankoira Aamos. 

***

Tunteja voi ostaa itselle tai lahjaksi.

Laulan mielelläni erilaisissa yksityistilaisuuksissa. Työhyvinvointisessioihin TRE ja jooga ovat ihania ja yhdessä laulaminen tekee aina hyvää. Kysy, niin mietitään sopiva kokonaisuus juuri sinun tai porukkasi tarpeisiin.

***

Opetan ja ohjaan kauniissa harmonisessa tilassa Kirkkokadulla. Tilaan mahtuu yksilötunnit sekä pienryhmät. Isommille porukoille etsin tilan muualta.

*** 

Lisää esitystaiteeseen liittyvistä töistäni löydät Vaara-kollektiivin sivuilta www.vaarakollektiivi.fi.

Instagramista löydyn nimellä @sarasaxholm ja Facebookista Sara Saxholm: Laulutunnit / TRE-ohjausta / Joogaa.