PORTFOLIO

METSÄ MEISSÄ


Yhdessä Elsa Lankisen kanssa.Kuva: Soile Savela.

Metsä meissä on metsäretken muotoon rakentunut kävelevä esitys. Metsä meissä yhdistää kotoperäistä mytologiaa, esittävää taidetta, biologiaa ja metsäluonnon hyvinvointivaikutuksia. Esitys haastaa osallistujat pohtimaan omaa metsäyhteyttään. Esityksen pääosassa on metsä ja sen kerrokset. Yleisölle avoimet esitykset tulossa elo-syyskuussa 2021 Kajaanin Pöllyvaarassa ja Pirunvaaralla.

MURRUN JA NAURAN


Koronankohottamat someteatterin yhteydessä syntynyt biisi. Laulu: Sara Saxholm Esiintyjä videolla: Sara Saxholm Teksti: Veera Tyhtilä Sävellys: Aija Puurtinen Ohjaus ja editointi: Sanna Breilin Koskettimet, basso, äänitys ja miksaus: Matias Nieminen Kuvaus: Heidi Syrjäkari Konsepti: Anna Krogerus.

2020


TARINOITA ILMAN SANOJA - aistimatka metsään


Yhdessä Elsa Lankisen kanssa. Kuva:Jenni Tuikka.

2019-.


NAISKEHO


Monivuotinen esitystaideprojekti yhdessä Emilia Hyvösen kanssa.

2015-


MAAGINEN MUSATAR

Maaginen Musatar on päiväkoteja kiertävä työpajakokonaisuus. Kierrän talven 2021 ja kevään 2022 aikana kaikki halukkaat Kajaanin päiväkodit kahteen kertaan tuoden päiväkotien arkeen musiikin, loruttelun, äänen ja liikkeen iloa ja energiaa. Vierailu on päiväkodeille ilmainen, työskentelyäni tukee Taiteen edistämiskeskus 6kk:n taiteilija-apurahalla.

Pyrin tuomaan vierailullani juuri sopivasti virittävää energiaa ja iloa päiväkotipäivään.

Työpajat ovat nyt käynnissä ja oi mitä ihania hetkiä olen saanut päiväkodeissa viettää! 

Maaginen Musatar on osa Vaara-kollektiivin toimintaa. Vaara-kollektiivin tuella pääsen vierailemaan kevään 2022 aikana myös muualla Kainuussa.